Voorwaarden

Inkoopvoorwaarden
D&C Engineering hanteert haar eigen inkoopvoorwaarden.

Verkoopvoorwaarden
Al onze diensten geschieden volgens de DNR (RVOI)-verkoopvoorwaarden.
Voor leveringen hanteren wij de Algemene Voorwaarden voor de Metaal en Electrische Industrie, uitgegeven door FME. Deze voorwaarden zijn desgewenst bij ons digitaal op te vragen.

Overige voorwaarden
In het kader van duurzaamheid worden rapportages (adviezen, berekeningen), tekeningen en factuur digitaal (pdf) geleverd. Indien gewenst kunnen deze per post worden toegezonden. Dit dient u bij opdrachtverstrekking aan te geven. Rapporten kunnen tegen een meerprijs van € 0,17 per A4-bladzijde met een minimumbedrag van € 35,00 per rapport in papieren formaat worden besteld (dubbelzijdig afgedrukt). Ditzelfde geldt voor tekeningen tijdens de goedkeuringsfase. Tekeningen worden enkelzijdig afgedrukt volgens prijzen in onderstaand schema, met een minimumbedrag van € 35,00. Na de as-builtsituatie worden de tekeningen in dwg- of dxf-formaat aangeleverd.

FORMAATBedrag €, excl. BTW
A4 afdruk tekening0,17
A3 afdruk tekening0,42
A2 afdruk tekening4,17
A1 afdruk tekening4,96
A0 afdruk tekening6,70
Verkleining 
A0 naar A37,01
A1 naar A33,46
error: Beschermde content

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Voorwaarden:

 1. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling op rekeningnummer
  IBAN: NL40INGB0008704080
  BIC: INGBNL2A
  BTW: NL.8014.51.292.B01
  Zonder betaling of betalingsbewijs word je helaas niet toegelaten tot het cursuslokaal.
 2. Mocht je na inschrijving onverhoopt op de geplande cursusdatum niet kunnen, dan kun je tot 2 kalenderweken voor aanvang kosteloos een collega opgeven.
 3. Lukt het niet om een collega op te geven, dan berekenen wij € 25,00 administratiekosten voor het annuleren van jouw aanmelding. De rest van het cursusgeld wordt gerestitueerd.
 4. Meld je je later af dan 2 kalenderweken voor aanvang van de cursus, dan ontvang je geen restitutie van het cursusbedrag.

NB: krijgt u een foutmelding bij het aanmelden via dit formulier? Stuur dan de betreffende benodigde gegevens via mail naar info(at)dcengineering(punt)nl