Over ons

We zijn gewoon goede staalconstructeurs, maar ook waardevolle adviseurs die graag met je meedenken over staalbouwkundige en normtechnische vraagstukken. D&C Engineering is kennisinstituut en auteur, voorzitter of commissielid van diverse normen en richtlijnen. Daarom staan we vooraan in actuele kennis en ontwikkelingen in de markt, en kunnen jou technisch bijstaan bij nieuwbouw, onderhoud en verzwaren van staalconstructies. Sinds 1985 is D&C Engineering sterk in staal!

Kom naar de cursus op 28 november 2024: tankoperator

“The fewer moving parts, the better. Exactly. No truer words were ever spoken in the context of engineering.”

error: Beschermde content

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Voorwaarden:

 1. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling op rekeningnummer
  IBAN: NL40INGB0008704080
  BIC: INGBNL2A
  BTW: NL.8014.51.292.B01
  Zonder betaling of betalingsbewijs word je helaas niet toegelaten tot het cursuslokaal.
 2. Mocht je na inschrijving onverhoopt op de geplande cursusdatum niet kunnen, dan kun je tot 2 kalenderweken voor aanvang kosteloos een collega opgeven.
 3. Lukt het niet om een collega op te geven, dan berekenen wij € 25,00 administratiekosten voor het annuleren van jouw aanmelding. De rest van het cursusgeld wordt gerestitueerd.
 4. Meld je je later af dan 2 kalenderweken voor aanvang van de cursus, dan ontvang je geen restitutie van het cursusbedrag.

NB: krijgt u een foutmelding bij het aanmelden via dit formulier? Stuur dan de betreffende benodigde gegevens via mail naar info(at)dcengineering(punt)nl