contact

Heb je een vraag, opmerking, aanvraag of suggestie? Neem dan contact met ons op. Wil je liever dat wij contact met jou zoeken? Laat dan je gegevens hier achter.

Kom naar de cursus op 8 oktober 2024: Kenniscollege opslagtanks "tanks voor dummies"

Neem contact op

Heb je een vraag, opmerking, aanvraag of suggestie? Neem dan contact met ons op. Wil je liever dat wij contact met jou zoeken? Laat dan je gegevens hier achter.

Bezoekadres

Nieuwland Parc 301-302
2952 DD Alblasserdam

Telefoonnummer

078 – 691 9222

E-mailadres

info@dcengineering.nl

Contactformulier

A15 vanuit oost (Gorinchem/Arnhem) richting Rotterdam:

Neem afslag 22 Alblasserdam / Kinderdijk, geheel links aanhouden tot aan stoplichten. Linksaf de Edisonweg op, na 550 m bij tweede stoplicht rechtsaf naar Van Wenaeweg. Weg gaat over in Nieuwland Parc, die volgen met bocht naar links. Na 400 m ligt rechts, net voor de bocht, het kantoor van D&C Engineering.

A15 vanuit west (Rotterdam/Dordrecht) richting Gorinchem:

Neem afslag 22 Alblasserdam / Kinderdijk, linksaf naar N915 richting Papendrecht.  Bij stoplicht rechtsaf de Edisonweg op, na 550 m bij tweede stoplicht rechtsaf naar Van Wenaeweg. Weg gaat over in Nieuwland Parc, die volgen met bocht naar links. Na 400 m ligt rechts, net voor de bocht, het kantoor van D&C Engineering.

Afsluiting N3 gedurende 2020 en 2021

Na de zomer start het groot onderhoud aan de N3. Op het 80 km-deel van de N3 worden alle werkzaamheden uitgevoerd tijdens weekendafsluitingen in 3 fasen. De 1e fase start in augustus 2020 met 4 weekendafsluitingen om het gedeelte tussen de Burgemeester Keijzerweg en de Merwedestraat aan te pakken. NB dat werkzaamheden veelal al op donderdagavond of vrijdagavond beginnen. Vanaf september werkt Rijkswaterstaat ook doordeweeks op het 100 km-deel van de N3. Daar werken ze in 4 fasen. Hierbij blijven, anders dan bij de Wantijbrug, altijd 3 rijstroken open: 2 voor het verkeer richting het noorden van Breda naar Papendrecht en 1 rijstrook naar het zuiden van Papendrecht naar Breda. Eind 2021 zit het werk erop.

Voor een goede reisplanning check je voorafgaand aan je komst naar D&C even de website van de werkzaamheden.

"Reach out to the sky with both feet on the ground."

error: Beschermde content

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Voorwaarden:

 1. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling op rekeningnummer
  IBAN: NL40INGB0008704080
  BIC: INGBNL2A
  BTW: NL.8014.51.292.B01
  Zonder betaling of betalingsbewijs word je helaas niet toegelaten tot het cursuslokaal.
 2. Mocht je na inschrijving onverhoopt op de geplande cursusdatum niet kunnen, dan kun je tot 2 kalenderweken voor aanvang kosteloos een collega opgeven.
 3. Lukt het niet om een collega op te geven, dan berekenen wij € 25,00 administratiekosten voor het annuleren van jouw aanmelding. De rest van het cursusgeld wordt gerestitueerd.
 4. Meld je je later af dan 2 kalenderweken voor aanvang van de cursus, dan ontvang je geen restitutie van het cursusbedrag.

NB: krijgt u een foutmelding bij het aanmelden via dit formulier? Stuur dan de betreffende benodigde gegevens via mail naar info(at)dcengineering(punt)nl