Sponsoring

D&C Engineering wil door het sponsoren van verschillende goede doelen en maatschappelijk opererende instellingen bijdragen aan een leefbare maatschappij voor de gehele samenleving.  Daarom is zij actief in het geven van geldelijke of materiële steun aan instellingen die het maatschappelijke nut beogen. Uit de vele goede doelen heeft D&C Engineering de volgende goede doelen geselecteerd die jaarlijks op bijdragen en steun kunnen rekenen.

Stichting “Europa Kinderhulp”
www.europakinderhulp.nl   

Het verzorgen van zomervakanties voor kwetsbare kinderen uit Nederland en onze buurlanden (België, Duitsland,  Oostenrijk, en Frankrijk) die – vanwege hun uitzichtloze (thuis)situatie – niet op vakantie kunnen.

Stichting “Leonardo”
www.leonardostichting.nl   

Het bekostigen en organiseren van specifiek onderwijs gericht op hoogbegaafde kinderen.

Stichting “Doe een wens”
www.makeawishnederland.org   

Het vervullen van een liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar oud die een levensbedreigende ziekte hebben.

Stichting “Maak de droom waar”
www.swgn.nl   

Het verzorgen van een “dagje uit” voor verstandelijk gehandicapten in de jaarbeurs Utrecht waarbij bekende Nederlanders optredens verzorgen.

Zomercursus “Woudschoten”
www.zomercursuswoudschoten.nl    

Een 10-dagen durende muziekcursus in het voormalig klooster Beukenhof te Biezenmortel onder leiding van vakdocenten aan jeugdige musici tussen 12 en 25 jaar.

Stichting Alpe d’HuZes
www.opgevenisgeenoptie.nl    

Voor de strijd op overwinning van kanker fietsen jaarlijks circa 5000 mensen de Alpe d’HuZes op.

Serious Request 3FM    
seriousrequest.3fm.nl   

Het jaarlijks doneren van een substantiële bijdrage aan de – mede door het Rode Kruis – georganiseerde Serious Request acties van Radio 3FM (glazen huis in stadscentra in Nederland rond de kersttijd).

Rolstoeltennis    

Het sponsoren van een op internationaal vlak tennissende rolstoeltennisser ter financiering van trainingen en deelname aan internationale tournooien.

En andere kleine, lokale projectjes

 D&C Engineering heeft sinds haar oprichting in 1985 een schat van ervaring opgebouwd door op succesvolle wijze tal van projecten te realiseren, zowel nationaal als internationaal.

D&C Engineering, al meer dan 30 jaar sterk in staal!

Volg ons op Facebook en LinkedIn

Privacyverklaring